BE IN THE MOMENT
Home / Event / Ibiza Sensations

Ibiza Sensations

When:
July 2, 2017 @ 5:00 pm – July 3, 2017 @ 12:00 am
2017-07-02T17:00:00+00:00
2017-07-03T00:00:00+00:00
Where:
Beachclub Fuel
Zeeweg 84
Contact:
Grotesque
Ibiza Sensations @ Beachclub Fuel | Bloemendaal | Netherlands

Ibiza Sensations comes to NL and brings you the best in house, deep house, tech house with Luis del Villar (Spain), Dubyard, Santito..

Deurprijs €10,= (zonder munten)

With a warm up BBQ & Drinks in style on our special Ibiza lounge terras from 15.00 – 18.00 !!

Party starts from 17.00 – 00.00

Ibiza Sensations komt naar Nederland !!

Je hoeft niet midden in de nacht je bed uit voor de ochtendvlucht, want om Ibiza te ervaren stap je op 2 juli gewoon, heel relaxed, in de auto naar Bloemendaal. Die zondag ruilt DJ legende Luis del Villar zijn uitzicht op Es Vedra in voor de Noordzee, en voorziet Beachclub Fuel van zijn wereldberoemde mix van house, tech en deep-house tijdens Ibiza Sensations. Zij mogen dan Ses Salines en Talamanca hebben, wij brengen de Ibiza vibes op het strand van Bloemendaal aan zee!

Deze waanzinnige artiesten brengen de echte Ibiza Deephouse naar Beach Club Fuel.

Nog altijd is Ibiza hét party eiland bij uitstek – met haar wilde nachten, luxe karakter, prachtige natuur en eindeloze zonsondergangen ademt het eiland in de Balearen een magische sfeer. Dat je geen 2000 kilometer hoeft te reizen om ervan te genieten bewijst PT Events op 2 juli. De organisatie nodigt Luis del Villar uit, al 30 jaar een DJ sensatie en perfecte vertaler van de luxueuze, geraffineerde Ibiza house sound. Zijn ‘Ibiza Sensations’ Beach partys & Podcast, waar dit club concept op is gebaseerd, heeft wereldwijd al ruim 22 miljoen keer gedownload en heeft 100K volgers en geen bezoekje aan Ibiza is compleet zonder een del Villar set bij te wonen. Luister zijn podcast via de link.. Dit keer laat hij Ushuaia, Pacha, Ocean Beach en Bora-Bora achter zich en voegt een vleugje Ibiza toe aan Beachclub Fuel. Samen met must-hear DJ talent Dubyard en de therapeutische, energetische klanken die Nykkyo Energy voortbrengt, zorgt del Villar voor een diepe, muzikale ervaring die je even helemaal wegvoert….naar een bijzonder eiland hier ver vandaan.

Preparty & BarBeQue

Vanaf 15.00u organiseren we een kleine borrel in het speciaal ingerichte lounge gedeelte van Fuel, met lekkere cocktails, gezellige achtergrond muziek en voor diegene die het leuk vinden hebben we een heerlijke BBQ waar je via onderstaande link een ticket voor kan kopen.. De dj’s zullen om 17.00u van start gaan ! Voel jij je ook zo aangetrokken tot de betoverende sfeer van het Balearische eiland, kom dan voor een echte ibiza vibe naar Bloemendaal. Koop hier jouw tickets voor €10,= , inclusief 2 muntjes.. Dat is nog eens waar voor je geld! Houd de Facebook Event pagina in de gaten voor alle updates en details..

TICKET LINK https://yourticketprovider.nl/events/19676-ibiza-sensations/

About

Check Also

TranceFix Review: Dylhen-Brouhaha [Coldharbour Recordings]

Calendar Add to Calendar Add to Timely Calendar Add to Google Add to Outlook Add …