Hello guest! It looks like you're not a member yet. Register for free and get full access!
Results 1 to 12 of 12

Thread: [update] TranceFix Upgrade (completed)

  1. #1
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands

    [update] TranceFix Upgrade (completed)

    To address another security issue with our software and to *hopefully* fix some bug I will be
    upgrading the forum software at 12:00 Today. (In 30 minutes).
    Should take +- 15 minutes.


    If you experience any problems after the upgrade please let us know so we can fix them.



    Upgrade completed, hope I didn't break anything.
    Problems / errors? report them here!
    Last edited by Wesley; 03-10-2010 at 11:53 AM. Reason: upgrade completed

  2. #2

    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    09-21-2019 @ 22:46 PM
    Location
    Denmark
    Age
    28
    Gender
    Posts
    5,775
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    382
    Thanked 785x in 521 Posts
    Denmark
    I've found two problems..

    When i go to http://www.trancefix.nl/ (without anything after the slash) it gives me this message:


    Also, the places of the flags looks a little weird when a user got an avatar..
    For an example, look here: http://www.trancefix.nl/showthread.p...65#post1221665
    On my posts, the flag are placed right next to my avatar, but at KrisA's posts, they're placed under the "posts"-information thingy..

    EDIT: Oh btw, i just noticed that some of the smileys looks weird now..

  3. #3
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Quote Originally Posted by chreddy View Post
    I've found two problems..

    When i go to http://www.trancefix.nl/ (without anything after the slash) it gives me this message:


    Also, the places of the flags looks a little weird when a user got an avatar..
    For an example, look here: http://www.trancefix.nl/showthread.p...65#post1221665
    On my posts, the flag are placed right next to my avatar, but at KrisA's posts, they're placed under the "posts"-information thingy..

    EDIT: Oh btw, i just noticed that some of the smileys looks weird now..
    Thx! the no permission thing should be fixed. can you check this please?

    Ill have a look at the flag thing, and revert back to the old smileys

  4. #4

    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    09-21-2019 @ 22:46 PM
    Location
    Denmark
    Age
    28
    Gender
    Posts
    5,775
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    382
    Thanked 785x in 521 Posts
    Denmark
    The no permission thing isn't there anymore.. So it's working like it should..

  5. #5
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Quote Originally Posted by chreddy View Post
    The no permission thing isn't there anymore.. So it's working like it should..
    Great! smileys should be back as they were .. (might need to ctrl + f5 to loose your old cache of smileys)

    Also flags should be fixed, could you check this too pls?

  6. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    09-21-2019 @ 22:46 PM
    Location
    Denmark
    Age
    28
    Gender
    Posts
    5,775
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    382
    Thanked 785x in 521 Posts
    Denmark
    Yeah, i've checked both things right now, and both seems to work correctly now..

  7. #7
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Awesome! thanks for the feedback.
    Let me know if you encounter any other issue's

  8. #8

    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    09-21-2019 @ 22:46 PM
    Location
    Denmark
    Age
    28
    Gender
    Posts
    5,775
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    382
    Thanked 785x in 521 Posts
    Denmark
    It seems that the favicon (or whats it called?) have changed to a standard one..


  9. #9
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Quote Originally Posted by chreddy View Post
    It seems that the favicon (or whats it called?) have changed to a standard one..

    Great! fixed that too!

  10. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Last Online
    09-21-2019 @ 22:46 PM
    Location
    Denmark
    Age
    28
    Gender
    Posts
    5,775
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    382
    Thanked 785x in 521 Posts
    Denmark
    It looks like these icons has changed too..


    I've tried to clear my cache, but nothing happens.. So i suppose that they've changed too..

  11. #11
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Quote Originally Posted by chreddy View Post
    It looks like these icons has changed too..


    I've tried to clear my cache, but nothing happens.. So i suppose that they've changed too..
    Oh wow! I didnt even notice. Can't believe noone else saw that.. thanks again! and again.. and again..

  12. #12
    Fico's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Last Online
    @
    Posts
    253
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    0
    Thanked 0x in 0 Posts
    Tricky to explain but I'll try to be as short as possible.
    Well when I click on New Posts at first it shows


    But when I go to 4th page


    And it just increases as I go along (depends of the actual number)
    The number on the New Posts (in the upper part) is correct, but when actually browsing it is increasing.
    Last edited by Fico; 03-13-2010 at 08:10 AM.

Similar Threads

  1. [update] Upgrade TranceFix completed
    By Wesley in forum Forum Announcements
    Replies: 83
    Last Post: 02-28-2010, 00:41 AM
  2. Will B - Upgrade [Perceptive Records]
    By boww in forum (Upcoming) Trance Releases
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2008, 18:27 PM
  3. Replies: 23
    Last Post: 03-05-2007, 21:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •