Hello guest! It looks like you're not a member yet. Register for free and get full access!

Tags for this Thread

Results 1 to 6 of 6

Thread: SSL enabled

  1. #1
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands

    SSL enabled

    We have now enabled SSL https:// secured encryption throughout the forum and frontpage.
    If you experience any problems please let uw know.

  2. #2
    Spider-Vice's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Last Online
    Today @ 03:40 AM
    Gender
    Posts
    1,691
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Thanks
    1,318
    Thanked 610x in 447 Posts
    Portugal
    Liking the new banner too!

  3. #3
    jeoblogb Guest
    Quote Originally Posted by Wesley View Post
    We have now enabled SSL https:// secured encryption throughout the forum and frontpage.
    If you experience any problems please let uw know.
    Why has the forum become so slow and sluggish?

  4. #4
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    Quote Originally Posted by jeoblogb View Post
    Why has the forum become so slow and sluggish?
    The forum is loading fine for me, is http faster for you maybe?

  5. #5
    jeoblogb Guest
    Quote Originally Posted by Wesley View Post
    The forum is loading fine for me, is http faster for you maybe?
    It is sometimes slow on the phone. I also noticed that in chrome I have to go advance when trying to type something, otherwise, you can't use the spacebar.

  6. #6
    Wesley's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Last Online
    09-21-2019 @ 20:02 PM
    Location
    Holland
    Gender
    Posts
    3,564
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks
    91
    Thanked 297x in 196 Posts
    Netherlands
    I experienced the same yesterday, this must be a Chrome and CKEditor issue.
    Let's see if I can fix this somehow.

Similar Threads

  1. how far to adjust tempo on CDJ800MKII with master pitch enabled?
    By joe2548 in forum DJ's Technical Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2007, 20:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •